Festligheter på flera vis

Jag har varit uppåt i landet på årets bästa festligheter. Frida (min systerdotter som jag är moster till) har tagit klivet ut i vuxenvärlden genom att ta studenten och Ronnie (systers sambo och ett av mina få fans) har fyllt jämna år och också klivit ut i vuxenvärlden. Det har vi firat tillsammans med nära & kära med mycket glädje. Frida tyckte att det var den roligaste och bästa dagen i livet hitentills, då är det bra! Ronnies bästa dag kommer i sommar: jag har nämligen köpt en startplats åt honom i ett långlopp i MTB i present. Det ska bli roligt att få introducera honom i långloppsträsket. Han kommer att ha skitskoj och trycka i sig HIGH5 gel, dricka HIGH5 sportdryck och cykla på min röd/svarta Cube.

Fetligheternas mittpunkter: Ronnie och Frida

Fetligheternas stjärnor: Ronnie och Frida

Före allt firande började smet jag iväg med MTBn som fått följa med. Jag begav mig till Gamla Uppsalas fornlämningsområde vid kullarna. Området innehåller mellan 2000-3000 gravar. Man har gjort utgrävningar i omgångar och så sent som 2012 hittade man nya fynd av människoben, grophus mm.

Det tänkte jag inte så mycket på när jag susade fram i solen och kryssade på alla fina stigpartier, då tyckte jag mest det var riktigt bra MTB cykling. Jag underhöll stigarna i ca 2,5 timme, det var en bra start på en bra dag. Har ni vägarna till Uppsala och inte hittar så bra kan jag verkligen rekommendera att ta sig till detta området, man kan lätt har roligt här.

Lite bilder från både morgonen och dagen:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s