Så här låg vi till på Vättern

Varför inte grotta ner sig lite i statistiken som finns?

Dels intressant med summeringen. 18 452 som fullföljde! Härligt med så många cyklister på en och samma runda.

Mycket intressant med vår position i Bankeryd.
Jag tyckte att vi körde bra i motvinden och rackarns vad bra vi gjorde det, pos 68 i Bankeryd. Det var verkligen riktigt hög moral i gruppen och mig veterligen var alla med runt i kedjan. Det var liksom ingen tvekan om att det gällde att bidra.

Glädje, Utmaning, Gemenskap och jäkligt jobbigt. Riktigt kul att kunna cykla runt Sveriges näst största sjö på tid ihop med kompisar… Förresten är det ju faktiskt den sjön som fått oss att bli kompisar.

Nästa år kör vi med 7 h 20 min som mål om jag får önska. Det kommer vi att klara om vi har lite fler gemensamma ”grill-kvällar” under våren, ser till att Pierre O, Petter T, Alex Ö och Johan E är friska, hetsar Jocke H och Jocke L att träna på, undviker att Rickard A och Rickard H får punka under rundan, bokar upp Rickard S och Pelle E Vätternhelgen, håller Tobbe och Ulf rullande mm, mfl. Herregud vad många ess vi har i rockärmen.

Jag har aldrig längtat efter Vätternrunt men nu välkomnar jag 2014 års Vätternrunda. Attans att det är ett helt år kvar.

sandra vattern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s