Flaskor, kaffe och SM.

20130621-090936.jpg

Det är mycket jobb med att tvätta flaskor men vi är smålänningar och vet att det är kronor och ören att spara på att ta han om dem…

Vi försöker ta till vara på flaskor mm efter vårt Vätternparty. Det är svårt att diska flaskor det har varit Vitargo sportdryck i. Pulvret hade blivit till en klump som satt sig i botten och när man väl fick ut det satte det igen avloppet. Det var alltså inget kul jobb.

Samtidigt har jag bakat frallisar, så nu ligger jag på soffan och känner doften av nybakat och längtar tills frukosten. Då ska de avnjutas med starkt och hett Arvid Nordkvist kaffe. Inget slår första kopparna bryggkaffe på morgonen. Tydligen ska det regna med. Ännu mysigare…

Tränat och  SM på lördag
Har även cyklat några mil idag. Fick bli Dannäs, Forsheda, Kärda och hem. Ca 6mil. Lite extra tryck i ett par långa backar annars lagom fart.
Kroppen har en hel del att göra så här efter Vätternrunt. Den är lite trött ännu. Men imorgon väntar sovmorgon. Första på månader känns det som. Välbehövlig!

På lördag är det SM i linje. Låt mig piggna till till dess så kan det bli kul. Jag har klurat lite på målsättning för min egen del. Och utan att veta statusen på konkurrenterna (jo några vet jag och alla proffs är hemma och tävlar om den blå/gula stassen) så säger jag att det hade varit trevligt att kunna bli topp 15. Startlistorna är inte ute ännu, men i SCFs anmälningsprogram är det 42 anmälda i damelit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s