äntligen lite stigcykling

Vi smög oss in på motorcrossbanan igår, den var cyklingsbar nu när det är så pass torrt ute.

Vi smög oss in på motorcrossbanan igår, den var cyklingsbar nu när det är så pass torrt ute.

I helgen var första passen på stig sedan vurpan. Det var riktigt kul att köra i skogen, det är fortfarande bara lugna pass för min del (trist). Längtar efter att få intervallträna och vända ut och in på psyke och lungor. Roligast är det såklart att köra intervaller när man är i bra form, gärna ihop med andra där en och annan hamnar bakom.

Men en som troligt har vänt ut och in på lungorna i helgen är löpar-Oscar som presterade på topp i Varbergsloppet. Han sprang in på en andra plats och avverkade 10 km på 31,43. Resultatet kan ni ser här. Pga att han hade en skada tidigare i våras och inte kunde löpträna fullt ut skaffade han sig en cykel och klubbkläder och cyklade ifrån oss i backarna. Bra vevar och stora lungor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s