Familjeliv och träning.

Jag har lätt för att få saker i hemmet gjorda under morgontimmarna. Idag har jag redan bakat en vitkladdchokladtårta, hängt tvätt, ätit långfrukost och även plockat i ordning en del inför semestertrippen till Hestra -4mil bort.

Nu har semestern börjat. I fredags gjorde jag det sista före ett par veckors ledighet (med undantag för några dagar som jag ska gå in och jobba med ett stort projekt som ska vara klart före september månad).

Semestern har börjat på bästa tänkbara sätt. När jag kom hem i fredags var familjen redan här… Min syster m vuxna barn + sambo och systers sambo Ronnie med barn. Vi hann precis kramas och dricka kaffe sedan rullade storebror in med husbil, sambo, barn och hund.
Vi tände grillen, slängde ihop en potatissallad och hällde upp vin, öl och läsk och pratade och uppdaterade oss.

Jag och syster höll på traditionen att gå och lägga oss sist och avsluta med systerprat sent in på natten.

Lördag

Tack vare det fina vädret höll vi till vid sjön en hel del igår. Det är lätt att trivas när den svenska sommaren bjuder till och visar sig från sin bästa sida. Grabbarna tvättade och lagade vår misskötta roddbåt. Silvertejp löser det mesta.

20130721-093727.jpg

Fredrik och Niklas tog med båten på sin första fisketur.

20130721-093740.jpg

20130721-093806.jpg

Vi andra som inte ville fiska, åkte till Dannäs och åt sommarvåfflor… och hoppades på att kunna grilla nyfångad fisk till middag

20130721-093815.jpg

Jag gillar charmiga fik.

Faktum är att Vidösterns gammelgädda underhöll fiskarna en kvart. Men sedan bet han av linan och simmade vidare...

Faktum är att Vidösterns gammelgädda underhöll fiskarna en kvart. Men sedan bet han av linan och simmade vidare…

Fredrik var glad

Fredrik var glad

Träningen

Efter min vurpa är jag inte i samma form som tidigare. Jag har avslutat antibiotikakuren och slutat äta smärt/inflammationshämmande och har upptäckt att det fortfarande värker i knät och även i tummen/handen. Hoppas ändå på att det dag för dag ska bli bättre och att jag inte får dras med irriterande komplikationer.

Idag åker vi till Hestra för träningsläger ihop med många andra cyklister som vill komma i form till bland annat Cykelvasan. Det är något jag sett fram emot och längtat till. Det ska bli roligt att ägna sig helhjärtat åt träning, vila, mat och kompisar i fem dagar. Som jag tidigare uppmanat om – kom gärna och träna med oss i Hestra. Jag kommer att jaga er efter bästa förmåga.

Gårdagens runda gick igenom en sandgrop.

Gårdagens runda gick igenom en sandgrop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s