P1 sommarvärdar i lurarna och erbjudande om att cykla i landslaget.

Nu är jag fast.
Igår tog jag cykeln till jobbet bara för att få lite extra tid till att lyssna på ytterligare sommarvärd. Det blev även en till på kvällen. I den här takten är de snart slut!

Vilodag
Utöver t&r 14 km till jobbet cyklade jag inget igår. Det kändes som att hela min kropp sa vila så jag vilade. Jag är noga med att lyssna till min kropps signaler, det är viktigt att våga vila i tid och inte alltid på en utsatt dag. Jag är ingen timjagare i den bemärkelsen att jag måste checka in en exakt mängd träning per vecka. Mängden träning får inte slita ut mig så att jag inte kan träna med kvalité. Givetvis lägger jag in block med mängd och tränar då strategiskt med en ”trött” kropp för att få en bra effekt av det.

Men man ska inte ta sin kropp förgiven, utan lyssna på signaler som den sänder.

Lockande erbjudande
Jag blev erbjuden att cykla med landslaget i världscupen i Vårgårda (racer). Det hade varit väldigt spännande och en rolig erfarenhet. Något jag definitivt tackat ja till om tävlingen varit en annan dag. Men eftersom Cykelvasan är dagen före valde jag ( efter dagar av funderande) att avstå det fina erbjudandet. Jag tror helt enkelt att det blir för tufft för mig att köra en världscup dagen efter ett långlopp.
Jag har, sedan förra årets målgång på Cykelvasan, längtat efter 2013 års Cykelvasa så det är prio på den tävlingen. Det är också så att jag tränat 95% på MTB.

20130805-224708.jpg
Det svepte förbi ett oväntat och otäckt oväder i Värnamo i lördags. Det värsta, efter stormen Gudrun, som jag upplevt. Dock varade det endast ca 20 min. Under den korta tiden ramlade det ner ca 15 träd i skogen bakom vårt hus, inne i stan låg det träd över vägar och i söndags under träningspasset upptäckte jag fler träd som fallit. Märkligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s