Hälsan är tveksam.

Just nu befinner jag mig söder om Norrköping på ett tåg tillsammans med en kollega i marknadsgruppen och företagets ägare. Vi ska på konferens i huvudstaden. Det kommer att bli intensiva dagar och jag hoppas på mycket inspiration. Det behöver jag med ojämna mellanrum.

Tåget var såklart försenat. Dock bara 10 minuter. Sj har en liten resa att göra även utanför rälsen.

Passar bra att resa på konferens och sedan är det 40 års kalas till helgen nu när jag inte kan träna. Dels har det brutit ut en jätteförkylning och dels fick jag beskedet att jag har haft twar. På något sätt ser man att man har haft det. Symptomen för twar är precis i paritet med vad jag upplevt. Så twar är en av sjukdomarna jag Googlat på och misstänkt. Det finns mycket oklarheter fortfarande. På måndag ska jag få göra ett ultraljud på hjärtat samt ett EKG under ansträngning. Det är bara att vänta och se. Just nu är jag mest för trött för att känna träningssug.

Men vetskapen av Keith var på Isaberg igår och hade rolig onsdagsträning gjorde mig faktiskt lite träningssugen… Träningen innebär ju mer än att orka. Det blir ett miljöombyte, man får vara ute och man är social med likasinnade. För att inte tala om välbefinnande känslan efter genomfört pass. Och inte minst tankarna omkring passets nytta inför någon tävling…

Jaja, idag fick jag frukost på tåget iaf.

20130822-084622.jpg

2 reaktioner på ”Hälsan är tveksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s