Cykelsnack.

Nu har jag inte cyklat på en hel vecka. Okej, jag har cyklat 10 km t&r till Charlottas födelsedagskalas på min damcykel som jag vann på Bianchiloppet tidigt i våras. Det var tider med en formkurva på uppåtgående. Nu är det raka motsatsen och en form på nedåtgående. Inte så konstigt då jag inte tränar. Eftersom jag inte har hälsan under kontroll får jag hålla mig lugn vilket inte är kul det minsta men samtidigt är jag orkeslös och har fullt sjå med att orka med jobb och annat.

Dock har det varit cykel ändå. Värnamo CK arrangerade Götaland och Svealandmästerskapen under helgen och vi har haft tävlingscyklister inhyrda i vårt gästhus. Därmed har vi pratat mycket cykel och stiftat ny bekantskap med trevliga människor som vi säkert kommer att träffa fler gånger i olika cykelsammanhang. De var inte bara jättetrevliga, de hade också jättegod smak och klädde sig i Assos. Vi var rörande överens om att har man en gång börjat köra Assos vill man inte ha något annat.

Damelit och juniorer
Jag och Keith tog en liten raggarrunda för att titta på tävlingarna idag. Vi kom lagom till att damelit och juniorerna körde sitt andra varv på den 16 km långa banan. Det var två juniorer loss (Falköping och Bure) redan då och de höll undan och utökade avståndet ända till mål.

20130825-183057.jpg
Varvet är relativt platt och det brukar ju innebära att klungorna är samlade, så var det även idag till stor del.

20130825-183318.jpg
När det bildas ett streck av cyklister går det fortare och då gäller det att bita sig kvar på hjul om man inte vill bli själv med älgarna.

20130825-183615.jpg

SM i långlopp
Det har varit SM i långlopp i MTB i Hässleholm i helgen. Jag har inte läst om det ännu men räknar med att kunna se vilka som åker blå/gult samt står längst fram och före startled ett på långloppen nästa år här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s