Totalen i långloppscupen sammanställd.

Eftersom det var sista långloppet i söndags har totalresultatet räknats samman. Bästa fem deltävlingar av åtta möjliga är spelets regler. Jag hade endast fyra tävlingar i cupen och det räckte till en 4e plats totalt sett i Mitsubishi MTB Challange. En placering bättre än förra året då jag blev 5a. För det vinner man som tjej en tusenlapp.

20130903-224654.jpg
Bilden är från Ränneslättsturen, då var formen god och på väg att bli bättre. Hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att det var säsongens sista tävling i ordets rätta bemärkelse. De senare tävlingarna ser jag inte som tävlingar då jag varit omedvetet sjuk under tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s