Prominent föreläsare

I går eftermiddag bjöd företaget oss arbetare på en föreläsning med efterföljande god middag. Vi fick den äran att lyssna i två timmar på den prominenta mannen Christer Olsson. Kanske vet ni inte vem han är? Det visste inte jag heller tidigare. för den som vill veta mer, läs om honom här.

Christer satte ofta fingret på det vardagliga och manade till eftertanke. Han visade exempel på hur stark effekt vår vilja har. Och han gav konkreta tips på hur vi kan snäppa upp oss i kundvården. —Något skulle chefen ha för att han bjöd på pyttipanna.

Jag gillar föreläsningar. Man lutar sig tillbaka, lyssnar, får tips och behöver inte anteckna för det blir inget förhör. Fast främst gillar jag när människor delar med sig av ämnen eller upplevelser som de brinner för.

Träning
Föreläsningen var i Hestra vid Isaberg så jag såg när Keith o Co. trampade iväg på onsdagsträning. Det såg underbart ut. Jag har inte blivit mycket klokare över vad som händer i min kropp men det är fortsatt ingen raket inom mig. Dock har jag ”rullat” två en timmars pass på min mtb-hoj denna veckan, vilket har funkat. Men det är bara lugnt trampande och det vet ni själva hur trist det är. Inget mål i sikte, ingen syra, inga ben som värker av utmattning osv. Jag har iofs galet mycket på jobbet så hjärnan får bekänna färg och uppleva det mina ben och hjärtat vanligtvis får uthärda. Alltid nåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s