Lugna träningspass.

20130907-090759.jpg

Igår hade vi det varmt och skönt här i Småland. Jag tog en lugn cykelrunda klockan 19, då var det fortfarande ljummet ute. Keith var kvar på jobbet och målade om sitt aprikosa kontor.

20130907-093900.jpgJag mötte flera som var ute i skogen och plockade bär och svamp. På mina områden. Eller ja, det är kanske jag som är på deras? Förra helgen letade jag kantareller och hittade endast två stycken. Istället plockade jag lingon och kokade för första gången lingonsylt. Blåbär var det inte lika gott om men jag fick ihop till en blåbärspaj. Jag har även bakat Leilas morotskaka i veckan och haft egen lagad matlåda varje dag. Jag har jobbat mer än vanligt och varit på föreläsning en kväll. Vi fikade i Bor en kväll. När jag inte tränar med vanlig mängd hinner och orkar jag med en hel del, för mig, sällan förekommande sysslor.

Städningen har jag sparat till idag. Får se om jag ska baka något med blåbär också. Pappa levererade nämligen två fulla Ica-kassar med blåbär klockan åtta i morse som han och mamma hade plockat tidigare i veckan.

Jag ska även jogga en trekilometersrunda. Tänkte att jag ska vänja benen sakta men säkert. Jag joggade tre kilometer även i måndags och onsdags och har fortfarande träningsvärk i vaderna. Löpning är oskonsamt men tydligen bra för att stärka skelettet. När kroppen är redo ska jag träna för att eventuellt springa något lopp. Jag är så oerhört tävlingssugen och det är tämligen långt kvar till nästa cykelsäsong.

20130907-093840.jpg

4 reaktioner på ”Lugna träningspass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s