Borgen är också fin.

Isaberg i all sin ära men Värnamos Borgen är också bra. Det saknas dock lite röjningarbetare (konstigt ord) som har de rätta verktygen att ta bort sly och högt gräs. Eller förresten det hänger nog till en del på markägarna också. Man måste be om och få lov för att röja på privatägda marker.

Jag och Fredric träffades på torget kl 18 och cyklade upp till Borgen där vi mötte upp ytterligare sex från Värnamo MTB. Det är grupp cyklister som tagit saken i egna händer och startat en facebookgrupp med samma namn. De är interaktiva och skriver kilometer med text om tips, teknik och träningspass inom fb gruppen.
Mer än hälften av de kör i byxor med häng och alla älskar nerförslutor. Det senare är en av många bra anledningarna för mig att träna gemensamt. Idag hade jag som mål att klämma mig fast bakom Fredric nerför, det gick inte hela tiden men åtminstone nästan.
Samtidigt får man ett socialt utbyte, det är viktigt i de flesta sammanhang. Det ska vara roligt på fritiden.
För att ha roligt ska man vara pigg, så därför får jag släcka och lägga mig nu.

20130910-234410.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s