Sålt en cykel, cyklat och fikat

Sålt Cuben
Förra året tävlade och tränade jag på en 8 kilos Cube 26″ och stortrivdes med den. Då visste jag inte hur mycket mer teknisk jag skulle kunna bli med en 29″ med heldämpning. Det vet jag nu. För min del och åkstil har det passat utmärkt med min Cannondale Scalpel.

Eftersom Cuben har legat mig varmt om hjärtat har jag velat på att sälja. Men till slut kändes det inte bra att ha en sådan hoj i garaget med damm på sadeln. Idag fick den åka Saab till Jönköping för att tjäna en ny cyklist i skogen. Det är faktiskt så den ska ha det!

Vi har fler cyklar som inte ska behöva samla damm.

Cykling i Bor
Medan Keith gjorde upp cykelaffären smet jag iväg till Bor och cyklade. Pelle, Carina och Gabbe visade mig deras sedvanliga Bor-skogsrunda. Det var roligt att cykla i nya omgivningar. Ca 3,5-4 mil på mer el mindre uppkörda grusvägar. Luften idag var sådär höstlig och frisk, skogen doftade skog. Men samtidigt var det lite väl rått och kallt.

Fika och Västgötaloppsredogörelse
Keith anslöt till fiket. Vi drack kaffe i mängder, när Pelle är med kan man avslappnat dricka tre koppar utan att skämmas över kaffekonsumtionen.
Pelle, Carina o Gabbe körde testloppet Västgötaloppet på MTB i Ulricehamn i lördags. Sju mil, enkelt tekniskt -mycket grusväg, ca 1000 höjdmeter och krävande. De var nöjda med banan och tyckte det var roligt, de kunde definitivt tänka sig att köra loppet nästa år när det blir tävling. Tydligen siktar de på att bli näst största MTB loppet, efter Cykelvasan.

20130912-235110.jpgBorskogen

Cykel på rebulltv.com
I helgen kan man se MTB världscupens sista deltävling på redbull tv. Alexandra engen ligger femma totalt och är med och tävlar. På herrsidan kör bl.a. Emil Lindgren.
Igår avgjordes sprinten och Jenny Rissveds vann, Alexandra blev trea efter att ha slagit ut en tand i kvalet. I totalen vann Alexandra världscupen. Roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s