MTB på redbull tv, lördagsfix och löpning.

Är mellan två tävlingar. På redbulltv.com. Det är sista deltävlingen i världscupen idag. Damerna är klara och Alexandra Engen slutade tia och blev därmed femma totalt. Hon skrev just på sin facebook att hon är stolt och att det är hennes bästa World Cup resultat i karriären. Gilla hennes FB sida om ni vill ha koll.

Nästa race är herrarna, tvn (datan) får vara på i bakgrunden. Det är perfekt lördagsmys att samtidigt fixa med städning, tvätt, till salu prylar mm.

Jag gjorde en riktig rivstart på morgonen med städning följt av ett löppass. Jag sprang mitt längsta pass för hösten idag. Försöker göra en försiktig start på höstlöpningen. Jag sprang på grusvägar och ett par kilometer på tekniska stigar som jag även brukar cykla på. Enligt runkeeper blev det 7,58 km på 34,57 min vilket blir ett snitt på 4,37 min/km inkl uppv. Lika härlig höstlig luft idag som i torsdags, skönt att andas i.

20130914-135524.jpg
Det blev ett snabbstopp på Systembolaget på väg hem från jobbet igår eftermiddag. Med risk för att låta skrytig men vi har mest finviner och amaronevin i vinkylen för tillfället. Därför blev det vardagsviner från Italien och USA. Vi tycker att småflaskorna är perfekta, varsitt glas när som. Övriga tre större flaskor blir nyheter för oss, alltid kul att prova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s