Mtb tävling mm

Två äpple, en snusklubba, en folköl och några chips var gott efter kvällens löppass på över 8 km. Haha, den ena dagen är inte den andra lik.

Detsamma är det med formen, återhämtning och ork. Vi vet aldrig hur det ska kännas från ena dagen till den andra. Det är svårt att inse hur lite som behövs för att känna sig trött. Tydligen är det vanligt att man har det så efter att man har haft twar. Det är många idrottare som har haft twar som har en återhämtningsperiod på upp till ett halvår före man kan prestera igen. Vi tror inte att det gäller oss men samtidigt minns vi inte hur det var att känna sig på gång och starka. Tankarna är många men vi tar en dag i taget. En steg fram och två bak.

Till helgen ska jag ändå ställa upp på att tävla i MTB. Det får bli utefter mina förutsättningar. Det är Anderstorps OK som arrangerar KM i MTB på Isaberg. Det är gratis och öppet för alla att vara med på. Kom ni också. Mer info och anmälan här

Det är en finfin bana för barnen också, de startar före de vuxna.

Kul om vi blir många, det ser ut att bli bra väder och Keith och Jonathan ( PRAO) röjer banorna så att de är i perfekt skick.

Keith visade just sina rivsår på ben och armar efter dagens arbete samtidigt som det är det bästa ( näst bästa) han vet att vara i skog och mark.

För övrigt fick jag tidningen Runners world av Keith idag. Ikväll ska jag bland annat läsa om Tabata-träning (kort och hårt). Det är ingen tvekan om hur deras (tidningen) omslag brukar se ut.

Annonser

En reaktion på ”Mtb tävling mm

  1. Tabata är suveränt bra!!!! Du kan välja precis vilja övningar du vill ju! Du kan anpassa det efter vad du har för mål. Oerhört effektiv träningsform :)
    Gud vilken löpare du är!! Jag är glad om lyckas springa i 5:00-tempo ;)
    // A-K.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s