Tillsammans-cykling.

Vi har haft en TILLSAMMANS kväll. Det är härligt!

Carina och Pelle aviserade på facebook om träning i Bor med efterföljande fika på Stationshuset. De har kört samma koncept några torsdagar. Jag var med för två veckor sedan, då klarade vi oss utan lampa, idag tände vi lamporna efter halva rundan. Vi fick även en försmak av vinterns kyla, Jag frös både om händer och fötter (trots Shimanos vinterskor). Enligt Pelle ska det bli minusgrader i natt, eller enligt SMHI är det nog egentligen.

Jag cyklade till Bor med en liten skarv plus det gemensamma passet och fick ihop ca 2,20-2,30. Det är mitt längsta pass sedan Finnmarksturen den 11 augusti. Det märktes, jag blev tröttare och tröttare och mot slutet var jag rejält fikasugen. Imorgon tror jag att min kropp vill vila. Förresten var det runt tio stycken som cyklade och fikade efter passet. Det är deltagarrekord för torsdagsträningen i Bor. Det passar oss bra att kunna kombinera det sociala med träning.

bild (7)

Fem av tio på kortet heter Johansson i efternamn. Det blev långbord på Stationshuset. Fiket med bästa fikat, det är ju det man vill kunna säga om ett fik. Att de har bra fika.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s