Rörande Brompton cyklar

Bild: bikereviews.com

Jag åkte inte och fotade mig utanför MAX restaurang för att posta på den angivna #cyklatillmax med den möjligheten att vinna en Brompton cykel. Efter att ha googlat fram en bild på cykelmodellen föll den mig inte i smaken. Se bild.

Men sedan jag har läst att det finns Brompton cykeltävlingar kan jag ha ändrat mig.
Mannen på bilden är i full gång med att genomföra det första US Championship i Bromptoncykling. Brompton VM har funnits sedan tidigare och genomförs i UK.
Så här skriver arrangören om dress coden:
”Participants shall also be required to follow a strict dress code, which means suit, collared shirt, and neck tie. Shorts and skirts will be allowed, but only if no other sportswear apparel are visible. So either leave your Lycras at home or tuck them away very carefully.”

Tydligen är det varvlopp, 1 mil var varv, men jag kunde inte se hur många varv. Häftigt!

Rörande Brompton cyklar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s