Efter Gummiloppet

20131006-092526.jpg
Jag har som en tradition att ge en present till mig själv efter genomförd tävling eller avslutat projekt. Jag tror på morötter och belöningar!

Igår åkte jag och Keith till Jönköping på eftermiddagen och där köpte jag mig två belöningar för genomfört Gummilopp. Dels ett par värsting löpardojor; Asics GT-2000 och även ett par thermal compression tights av märket 2XU, det är löpartights för kallare dagar. Jag gillar att 2XU har sina S och M i extra långa ben, det är nämligen väldigt ofta ett bekymmer för mig att hitta tillräckligt långa byxor.

Jag hade inte heller gett mig själv någon belöning efter KMet på Isaberg så därför slog jag till på en jättesnygg vinterjacka också. Det är inte ofta jag köper märkesjackor till ord pris men igår blev det en Gstar. Keith hade en rabbatkupong på 200 kr som han skänkte mig, så lite rea blev det.

Nu ska jag ta fram min cross och göra den redo för kommande vinterträning. Hoppas att jag tvättade den och bytte till orubbat när jag ställde in den i garaget i våras.

Känner ganska fräsch i kroppen idag, jag trodde det skulle värka betydligt mycket mer i benen. Kanske inte så dumt att jag hängde med Malin och Josefin på lite nervarvning efter loppet igår.

Annonser

5 reaktioner på ”Efter Gummiloppet

 1. Grattis till ett bra lopp! :) jag kom en bit efter dig (var lite sliten efter Lidingöloppet om jag ska skylla på något) hade 37 och nåt, finns ingen resultatlista vad jag kan se, och jag åkte inte till prisutdelning.
  Hittade din blogg när jag sökte efter resultatet.
  Bra att belöna sig själv, 2XU är underbara, jag har både ofodrade och fodrade.
  Ska följa din blogg lite eftersom jag ser att du är cyklist, och jag har anmält mig till HalvVättern :)

  Hälsningar Eva S/ Apladalens löparklubb

  • Och tack. Bra gjort själv. Hör av dig om du behöver cykeltips, cykling är som bäst när man kör gemensamt så anslut gärna på måndagsträningarna i vår som VCK arrangerar. Lycka till! //sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s