Helgen.

Den gångna helgen tog många vändningar.

Vi trodde att vi skulle till Göteborg för att fira svärmor och ha en massa familjetid tillsammans med Keiths syster, man och två barn. Familjetid och tillsammans-aktiviteter stod högst upp på ”farmors” önskelista. Istället för att vi överraskade henne i fredags morse, överraskade hon oss. När vi kom med frukostkorgen var hon sängliggandes och så pass dålig att hon var tvungen att uppsöka akuten. Till på köpet ville de ha henne kvar över natten. Det blev ett sk status quo. Emellertid beslutade vi oss för att åka och ha en hotellövernattning ändå på det redan bokade och nybyggda Radison Blu på Liljeholmen. Ett jättefint hotell med massor kul inredning som gav mycket inspiration.

500 meter rodd på tid.

Till min och även de andra i familjens förtjusning fanns också ett gym med bland annat en roddmaskin. Jag utlyste på lördagsmorgonen en familjetävling i 500 m rodd. Den vart jämn, stenhård och riktigt kul.

  1. Keith 1,40
  2. Jag 1,45
  3. Isac 1,46

bildMilen på tid i söndags.

Jag tänkte mig en lite snabbare mil i söndags, planen var ett löppass med en negativ splitt (andra halvan går fortare än första på löpspråk). Det var skitjobbigt mot slutet och de sista två kilometrarna hade jag rejält svårt att hålla tempot. Men luften och temperaturen ute var perfekt för löpning. Rundans första halva innehöll en del backar medan andra halvan var relativt platt. Snart ska jag komma igång med lite mer strukturerade intervaller i löpningen.

Anmärkning: Jag tycker att det borde heta en positiv splitt när man avslutar snabbare.

 

Stålmormor

Efter det kom det tillika oväntade som väntade beskedet att vår älskade Stålmormor nu lämnat jordelivet. Jag hoppas och tror att hon är med morfar som hon saknat så och längtat efter sedan han lämnade för sju år sedan. Av vår mormor finns bara ljusa och goda minnen, det känns fint.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s