Träningen V43 och stormen Simone

Äpplena trillade ner….

bild

Nu är jag nästan tvungen att baka en äppelpaj och göra äppelmos.

Och en hel del träd föll i skogen bakom oss. Nu får Keith roa sig med att såga igen…

bild (2)

Den här roten hamnade mitt på MTB banan.

Det blåste och regnade mycket och emellanåt kändes det som att huset skulle lyfta. Tror dock att omfattningen av skadorna blev mindre än man först trott. Här i Värnamo stängde tom affärer tidigare pga av Simone.

Jag vaknade med ont i halsen igår och vilade helt och fullt med träning. Typiskt.

Träningen förra veckan.

Måndag: 1,5 h cykling med inslag av backeintervaller med hyfsad känsla i kroppen, tisdag: 2 h cykling (skittrött) onsdag+torsdag: konferens+resa och ingen träning, fredag: 12 km löpning (bra känsla, effektivt konditionspass), lördag: 2 h lugn crosscykling på morgonen + ca 50 min MTB på banan hemma på em, söndag: Styrketräning 1 h + cykling MTB ihop med Keith 1 h (+grävarbete så svetten rann ca 1 h).

En bra träningsvecka för min del trots vila två dagar. Synd att jag vaknade med halsont igår. Skönt att ha kommit igång med styrketräning. Det känns i kroppen. Benböj, armhävningar, magövningar, utfall, ryggövningar – första styrketräningspasset på länge går inte obemärkt förbi. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s