Cykling mm.

20131111-225708.jpg

Det har varit bra fart på oss den gångna helgen. Vi har hunnit med mycket. Bland annat har vi varit på en framtids föreläsning i Hestra. Vi har tränat bra. Keith har rivit ut vårt kök.

20131110-234849.jpg
Söndag.
Över tre timmar mtb, varav 2,5 h ihop med min mycket trevliga sambo, Keith. Vi hittade en ny fin stig som började mitt i Månsabobacken uppe vid vindkraftverken. Den var värd att leta efter då den bjöd på en skitrolig uppförsbacke. Precis när jag var så där trött så att det kändes som att jackan plötsligt satt för hårt i halsen och cykelstilen var oviktig då började den stygga, branta sista biten. Och direkt när man nått toppen kom nöjd-känslan. Yes, jag hängde med! (keith denna gången).

Rundan inleddes med stigar och avslutades med grusvägsåkning. Jag blev riktigt trött och tom efter ca två timmar. Det passade därför bra att hänga med Keith hem och fylla på vätska och fika, för att sedan fortsätta någon timme till på egen hand. Jag inbillar mig att jag bland annat behöver dessa pass.

20131111-225810.jpg
Imorse tog jag cykeln till jobbet och upplevde Värnamos första halka. Det är ändå 11 nov , men jag e glad så länge vi slipper kyla och snö.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s