Sent löppass

20131113-075838.jpg

Det blev ett sent kvällspass i löparskorna, iförd reflexväst och med pannlampa. Hade inte trott att det skulle kännas så lätt som det gjorde. Den överraskningen gjorde att jag sprang fortare än planerat. Tänkte då att jag passar på att hålla fart. Men även hur lätt det än känns i början så blir det alltid skitjobbigt mot slutet.

Nu sprang jag inte riktigt så bra som runkeeper visar de första km. Det händer nämligen med ojämna mellanrum att gpsen sticker iväg. Himla skit, jag tror nämligen att jag höll ett högre tempo i början än slutet… Och den belåtenheten det är att efter passet se siffror man är nöjd med hade jag behövt för att kompensera de stela vaderna efter.

Nu ska det cyklas i två dagar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s