Free dag!

20131115-133752.jpg
Det känns som en lite bättre fredag idag. Jag sitter i bilen tillsammans med Keith och Morris, vi är på väg till Uppsala. Jag och Morris delar på benutrymmet i Mercan, det är lite trångt.

Före vi åkte såg vi till att cykla en och en halv timme på stigar. Det var en fröjd att börja dagen så. Det skulle vi gärna göra oftare.

Cykelmässa.
Det blev mitt tredje och sista cykelpass för denna veckan. Imorgon ska vi däremot titta på cyklar i Stockholm på Bike expo. Jag har fått stränga order om att man är på cykelmässan mer än en halvtimme. Det ska nog gå bra!

Assos Fugu Jacket
De senaste veckorna har jag cyklat några pass i min Assos Fugu Jacket. Vilken jacka! Den får toppbetyg av mig. Jackan är både funktionell och bekväm. Dessutom tycker jag att den är snygg.
Bra är att det finns reflex både fram och bak. Vindskyddet sitter där det ska och behövs. Det finns ett hål i höger ficka för att kunna trä sladden till hörlurar igenom. Halsen är precis lagom hög. Jackan känns lätt att bära och transporterar bort svett och värme perfekt.
Minus är svåra att hitta -som vanligt med Assos. Men priset brukar vara något högt, även om jag tycker att det är värt.

20131115-143238.jpg

20131115-143319.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s