Onsdagsträning i Bor

Det är verkligen ett trevligt inslag mitt i veckan med träning och efterföljande fika i Bor även om det är en utmaning att ta sig dit till kl 18. Idag cyklade jag de 1,5 milen till Bor och kom på pricken 18:00.

Trots det stygga vädret vart vi fem hurtbullar som cyklade ihop. Det började med regn men övergick till snö när vi kom upp på höjden efter Rusareboäng-backen. Däruppe var det helt snötäckt mark, så idag den 20 november inleddes den riktigt hårda vinterträningen.
Fö brukar jag och Keith klocka oss ifrån botten till toppen, som toppen räknar vi ladugården och det grå husets postlådor. Förra torsdagen var höstens första tidtagning och klockan (som inte var exakt) visade på strax under tretton minuter.

Det är jättebra med starka cykelkompisar. Pelle ser alltid till att hålla fart och därmed också tryck i mina pedaler. Jag var tröttare än planerat idag. Det kan bero på att jag tränat benstyrka i gymmet, eller beror det på att jag fortsatt känner mig oförklarligt nedsatt. Det börjar bli väldigt tröttsamt att inte riktigt ha koll.

Vansinnigt gott med fika.
Bröderna Sporre cyklade hem och fullföljde plikttroget långpasset. Pelle var blöt och genomfrusen så han åkte hem och lade sin veckopeng på varmvatten. Jag och Tapio åkte till fiket och drack hett kaffe och åt frallor. Sedan dök Fredric in, tur då han hade lovat mig skjuts hem. Pelle anslöt när varmvattnet var slut. Med sig hade han även Carina och barnen… Så vi blev ett härligt fikagäng även denna onsdagen.

20131120-224602.jpg
I mitten sitter Malin, som är en av kaféets ägarinnor. Hon gör min karaktär lite sämre genom att baka gudomliga godsaker. Idag var det helt omöjligt att motstå kakan m mina favoritingredienser: vit choklad, mandelmassa och saffran -därtill vispgrädde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s