Torsdagsträning i Bor

Det känns helt rätt att förlägga träning med efterföljande kvällsmål till Bor Stationshus. Vi har nämligen inget kök sedan en vecka tillbaka. Keith rev ut det gamla ekköket av märket Marbodal och vi har inte hämtat något nytt ännu. Det är så man gör när man ska ha ett IKEA standard. Alltså tar med en släpkärra och lastar den full med förpackningar som man sedan ska pussla ihop.
Vi hade tänkt att ha haft en hantverkare här i veckan som skulle slipat och oljat golvet men han har inte synts till, nu är veckan i och för sig inte slut ännu. Vi väntar!

Cykling
Idag vart det Carina, Pelle, Keith och jag som cyklade MTB och vädret var betydligt behagligare. Bara duggregn som gjorde glasögonen lite suddiga. Vi körde den riktiga ”Bor-rundan” som vi en gång startade med tidigt i höstas. Det är en kul runda som mestadels går på grus men även inslag av stigar och den är backig.

Pelle och Carina har en grym träningsmoral och är träningsflitiga som få vi känner. Nästa år kommer de säkert att åka flera långlopp, vi ser redan fram emot att äta pasta ihop efter loppen.

Min privata chaufför Fredric kom och hämtade mig och min Cannondale även idag. Vi har fått åka fint hem från Bor i en Caddy och det tackar vi särskilt för.

20131121-223402.jpg
Nu har jag premiärcyklat i Assos fuguSpeer s7 strumpor. De har alltså ett lager som ska skydda mot fukt, vilket fungerar toppenbra. Igår var jag genomblöt överallt utan just där. Upplevde dock inte att de värmde mer än vanliga sockar men å andra sidan läste jag nyss att man kan kombinera de med fler lager vid kyla så det får jag testa vid nästa köldknäpp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s