Träning v47.

Jag skrapade ihop höstens bästa träningsvecka om man ser till mängd förra veckan.
11-12 h varav cykling ute ca 9-9,5, ca 1,5 h styrketräning och ca 1,2 h löpning. Det är bra för att vara mig just nu. Kände mig dock mer trött än jag räknat med. Testar att få ihop ungefär samma mäng denna veckan.

Vädret i Småland i Värnamo under dagen var strålande sol, minus tre och utan snö. Då skulle det suttit fint med ett cykelpass men nu fick jag nöja mig med att se och känna solen genom kontorsfönstret. Det är inte riktigt samma sug efter att ta ut cykeln kl 18 när det är mörkt och råkallt. Keith var flitig och körde ett pass. Själv hade jag styrka, promenad med Morris och saffransfrallebak på mitt schema. Det fungerade att baka i hallen. Vi väntar fortfarande på att hantverkaren ska komma före vi spikar upp det nya Ikea köket.

Avslutade kvällen med ett filmklipp med bra tips.

Annonser

2 reaktioner på ”Träning v47.

 1. Du å keith är välkommna å följa med mig å Erik Svenningsson på mörkerkörning (mtb) i Gnosjö kl 18 26/11 Erik har riktigt härliga stigar å många långa uppförsbackar att få upp pulsen i.
  Med vänlig hälsning, Markus

  • Tack för det! Kul. Vi skulle gärna cykla med er en runda i Gnosjö.
   Idag är det dock lite tight att hinna dit. Hör av er om det blir fler tillfällen : ) Vi är cykelsugna…

   ”Sandra o Keith

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s