träning V.48

Jag bjuder på min träningsdagbok v.48.

Måndag: 1 h styrketräning med sjukt mycket träningsvärk i benen som följd, tisdag: 2,35 h MTB cykling på gamla järnvägen till Vittaryd i kylan och jag vart rejält trött, onsdagsträning i Bor, ca 1,5 h cykling med inslag av intervaller, torsdag: vila och en långfika med pappa istället, fredag: löpning 10 km varav 4 km med hög puls, lördag: distanspass över 3 h – 1,5 h själv efter det hämtade jag upp Keith och vi körde ca 1,45 h ytterligare, söndag: 2 h MTB med både styrketräning för benen samt intervaller genom cykling i kuperad terräng och attackvilliga kamrater. Totalt ca 11 h, vilket jag ser som bra för att  vara mig. Jag var oerhört trött i början på veckan och ställde in ett styrkepass och tog vilodag på torsdagen. Mycket glad och förvånad över att jag hade en fin känsla i söndags, det var ett bra avslut på veckan.

onsdag i Bor

Johans växelvajer rök av mitt i Borskogen i onsdags så han fick ringa efter vår privatchaufför Fredric.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s