Assos regnklädder.

Ingen dag kunde passa bättre för test av Assos regnställ för cyklister. Jackan Sturmprinz och Sturmnuss som byxan heter är gjorda i lättviktsmaterial och ska klara riktigt dåliga väderförhållanden. Assos skriver på sin hemsida: ”Intelligently engineered, cycling-specific raingear that works! • Comprises five pattern pieces, three fabrics and nine components.”

20131205-222744.jpg
Regn och hård vind brukar inte locka ut mig men idag när jag var fullkittad och klädd kändes det tom kul. Som vanligt, måste jag säga, håller Assos sitt löfte och jag kände mig helt bekväm med att cykla i regn och rusk. Lätt att röra sig i, reflexer bak och fram och skyddar mot regn och vind helt och hållet.

Nu har väderguden gått loss, det är snöstorm.

Onsdag i Bor
Vi vaknade till ganska direkt på passet igår när vi var 5m ifrån en älg som hade parkerat sig mitt i vägen. Aldrig tidigare har jag varit närmre, det var lite läskigt.

Det var lite manfall på cykelpasset då vi endast var tre styck, men vi dubblerades till fikat :). Lika trevligt som det brukar och Bor stationshus gör ingen besviken.

20131205-235921.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s