Summa summarum för den gångna veckan.

4 grader och regn var ingen rolig prognos inför mitt två timmars MTB pass. Men tack vare Assos grymma och pålitliga regnjacka oroade jag mig mindre över vädret.

Trodde att benen skulle vara mos efter gårdagen. Men de ställde upp och jag tycker att känslan var bra. Jag körde några backar, lade in korta spurter uppför och körde ett tre minuters intervall . Den goda känslan kryddade min söndag.

Rundan idag hittar ni på Strava
Jag hittar inte till bikuporna när jag tänker på vart de är på kartan men i verkligheten kom jag ändå fram.

20131215-220037.jpg

Summering: när jag summerar veckan hamnar jag på 9,40 h cykling ute, 30 minuter (4*4) spinning,1 löppass om 11 km och två styrkepass. =en bra vecka som började med blixthalka men till slut bjöd på ok cykelväder.
I tisdags såg det ut så här:

20131215-225306.jpg

Nästa vecka:: jag planerar för ett löppass på Isaberg imorgon, ett längre cykelpass på tisdag, onsdag el torsdag blir det cykelpass m fika i Bor och en av dagarna blir det vila, löpning som fredagsmys och till helgen blir det cykling innehållande långpass och förhoppningsvis med sällskap.

Den gångna fredagen och lördagen spenderades på sjukhuset med Keith. Nu är han hemma och tar en dag i taget och piggnar till sakta men säkert. Jag kommer få ta ”vård av man” någon timme här och där… Det känns skönt att kunna ”betala” tillbaks för alla punkalagningar och däckbyten.

20131215-230713.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s