Julmys, Strava och lite avlagd på löpning.

Här är det inte uppesittarkväll och vi kan inte bjuda på någon bild på en klädd gran. Men ett halvfärdigt kök skulle jag kunna visa…

Keith kom just hem från jobb, IKEA besök, åtta olika byggmarknadsaffärer där han letat efter en anslutningsslang till vattenledningarna till vårt nya högre kök och sedan avslutade han med City Gross. Det var inte bara han som tyckte det var julhets. Mannen som stod framför honom i kön på mataffären svarade i telefonen och bemötte den som ringde (antagligen frun som ville ha hjälp med julshopping): ”Nej, jag gör inget mer nu. Jag har för helvete kvaddat bilen”.

Köket
Nu har det varit två steg bak med köksbygget. Lådor som inte passar, vattenledningar som blev 2 cm förkorta, ugnshandtaget gick sönder. Mm, mm.

Ja ja, lite vin och smörgåstårta på det så blev det en mysig kväll ändå.

Träningen då
Jo jag var ute en kort runda med cykeln och tog tillbaks ett QOM (strava-segment). Henke tog det från mig igår… Jag har förhoppningsvis lite till att ge för snart ryker det nog igen.

Sedan sprang jag en välbehövlig runda.Det har blivit alldeles för lite löpning de senaste veckorna. Jag har legat av mig och har tom lite ont i vaderna efter dagens 7 km. Usch! Men det var stämning med julmusik i lurarna.

20131223-215635.jpg
Om det inte regnar för mycket tänker jag följa upp julgrötsmorgonen med ett cykelpass med Värnamo Cykelklubb. Det finns en tradition att cykla ”Julosten”, ca 5 mil, på julafton kl nio.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s