Cykelrunda med bra stämning.

Åminnebacken.

20131226-164201.jpg
Jag njuter av att vara ledig och ha orken att cykla mycket. Idag stämplade jag in höstens längsta pass på över tio mil. Tre av de körde jag själv medan jag övriga sju hade sällskap av ett glatt gäng värnamocyklister. Det var Carinas förtjänst att vi samlades för ett fint annandagspass, hon aviserade på Facebook igår. Tack!

Vi körde runt Vidöstern och skarvade på ner till Lagan. När jag begav mig var temperaturen på 0an vilket föranledde att jag satte på dubbdäcken fram. Det visade sig att det inte var någon fara med halkan men det blev desto bättre träning.

Väl i Värnamo var vi några som var extremt kaffesugna, så vi tog sista bordet på ett fullsatt Pelikanen som jag egentligen tycker är oförskämt dyra och har riktigt trista frallor. 33 kr för en luftig fralla som sett likadan ut i alla 10 år jag fikat i Värnamo ska jämföras med den mättande hemmabakta Bor-frallan för 27 kr.

Det låg en tät dimma under hela passet. Här är vi på väg från Lagan och Ulf, som sade sig träna minimalt, letar efter proviant i ryggan. För honom var det julafton att vara ute på cykeln igen.

20131226-165812.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s