Rapha Festive 500, löpning och Isabergs cykeläventyr

Rapha Festive 500
I Sverige var det 43 st som genomförde varav 4 st var från Värnamo och vad jag kunde se var jag den enda tjejen. Länk till listan här. (klicka på by country för att se Sverige)

Lugn vecka
Jag avslutade med att ta ut mig i löpning på nyårsafton. Enligt Strava gjorde jag min bästa 5 km tid för hösten, 19,31 min. Fastän att jag inte klädde av mig till shorts eller sprang i mina lättaste löparskor. Dock 2 minuter från mitt personbästa som förvisso är årtal gammalt. Det beror också på att jag löptränar minimalt nu. En gång i veckan är för lite för min del, jag har alltid ont någonstans efter att jag sprungit.

Efter löpningen i tisdags har jag haft ont i vaderna och jag har varit trött i kroppen. Det passar utmärkt med en lugn vecka träningsmässigt.

Fredagsmys
Dels tog jag en lugn löprunda och dels drack vi ett ekologiskt gott glas rött vin. Vi köper gärna ekologiska viner. Det känns bättre med eko. Läs vad det innebär här.

20140103-233547.jpg

Imorgon ska vi åka fyrhjuling o markera MTB leder på Isaberg. Jag tar även med mig cykeln för att få njuta lite av omgivningarna och stigarna. Om det inte regnar alltför mycket vill säga.

Cykelfest
Här finns info om roliga och cykliga helger på Isaberg under året. Häng med!

Annonser

2 reaktioner på ”Rapha Festive 500, löpning och Isabergs cykeläventyr

  1. Alltså, egentligen betyder inte utseende någonting för mej. Men jag måste bara säga att du är galet snygg på denna bild! Det strålar ju om dej!!
    // A-K.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s