Jerringpriset, vinter och träning.

Vi är två konditionsidrottare och en livsnjutare som just nu ligger i soffan och blir besvikna. Hur kan Henrik Stensson vinna jerringpriset över Johan Olsson? För oss var det självklart att Johan Olssons prestation att vinna guld på VMs femmil skulle bli högst värderad i vartenda hushåll… Men så vet vi att skidor är en liten sport i jämförelse med golf -därmed inte så konstigt och Henrik är såklart en värdig vinnare.

Vinter i Värnamo
För övrigt har vi fått vinter även i Värnamo. Imorse var det -8 och när vi åkte till jobbet hittade vi grannen i diket med sin bil (med oskrapade rutor).

Med tanke på kylan tog jag tillfället i akt att snöra på mig löparskorna och jogga en mil. Jag är glad för att det funkar någorlunda att springa, det är kul med variation i träningen. Tänker att jag ska springa en kort runda imorgon med så att hälsenor och vader vänjer sig.

Morris har med åren fått ett frikort att ligga i en del av vår ena soffa, vilket han behärskar fullt ut. Mig veterligen har han aldrig lagt sig i någon annan soffa.

20140113-225535.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s