Vintersol, varma handskar och skor.

20140119-220727.jpg
Det blev en härlig och solig cykelrunda. Det var bitande kyla i ca 15 minuter. Men när jag åkt på lite stigar, upp och ner för korta och långa backar blev jag varm. P3 Star i lurarna, jag var på musikhumör och ville då inte slösa bort ev ”Virtanen med…” -jag har inte så många kvar att lyssna på.

Mot slutet av rundan fick jag lida för att jag valde mina Assos hösthandskar framför mina varmaste Hestrahandskar -fingrarna var som istappar. Det är sällan jag fryser när jag har mina Hestrahandsken wool terry lobster.

Apropå varma ytterplagg så är jag fortsatt jättenöjd med mina Lake MXZ303 vinterskor, de värmer markant bättre än Shimanos vinterskor.

Det är fantastiskt skönt att vi går mot ljusare tider. Idag gick det finfint att vara ute till 16,40 utan lampa.

20140119-223044.jpg

En reaktion på ”Vintersol, varma handskar och skor.

  1. Tack

    Keith Johansson info@keithjohansson.se 076-103 56 00

    19 jan 2014 kl. 22:31 skrev ”mig, jag, mitt, min, me, i, moi.” <comment-reply@wordpress.com>:

    sasosa posted: ” Det blev en hrlig och solig cykelrunda. Det var bitande kyla i ca 15 minuter. Men nr jag kt p lite stigar, upp och ner fr korta och lnga backar blev jag varm. P3 Star i lurarna, jag var p musikhumr och ville d inte slsa bort ev ”Virtanen med…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s