Nu går det anmäla sig till Cycle Camp på Isaberg.

Isaberg Cycle Camp – träningslägret för dig som älskar att cykla tillsammans! Det är sjätte gången campen bjuder dig till att kickstarta vårsäsongen med ett inspirerande och utmanande träningsläger!

Lägret är fyllt med kul aktiviteter och innehåller så mycket mer än bara träning.
Mer information om allt som händer under helgen här.

Anmäl er här.

20140123-232537.jpg
För min egen del har det varit toppen att få en helg fylld med inspiration och bra värdefulla cykelmil i tre dagar. Det är en toppenstart på vårsäsongen.

Till detta året är temat ”tankens kraft”. Det ska bli spännande att höra Pasi Salonen och Olof Röhlander dela med sig av sin kunskap om det.

Jag har själv märkt att det är oerhört viktigt att kontrollera mina tankar och styra in de i positiva banor. I synnerhet när man ska prestera. Vad man än riktar in sina tankar mot så växer de till sig.

Jag älskar möjlighetsorienterade människor, de ger mig energi! Jag har en nära vän som är extremt möjlighetsorienterad och underbar (dock ej cyklist). Jag lever också ihop med en man som är väldigt bra på att se möjligheter och skapa och genomföra uppsatta målbilder bland annat med hjälp av tankens kraft.

”Tankens kraft kan ses som en av dina största resurser. Om du utnyttjar tankens kraft på rätt sätt, kan det ge oanade resultat. Det handlar om att överskrida dina självskapande begränsningar och mentala gränser och istället fokusera på dina möjligheter och förutsättningar. Du har kraften att tänka vad du än släpper in i ditt huvud.”

En spännande helg som jag vet kommer att ge mycket! Hoppas verkligen att vi ses där!

Det är redan många anmälda och antal platser är begränsat till ca 300 st.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s