Helgen, Bar Mitts och lite annat.

Keith verkade inte riktigt nöjd med lördagens cykelrunda som i princip började med 45 min grusvägsmalande i kylig motvind. Han tycker att det är psykigt och åker hellre stig.

Så därför gjorde jag en stigrikrunda till söndagens morgonmys. Vi tekniktränade på crossbanan som ligger ca 15 minuter från oss… stigvägen.  Banan innehåller endast stig, en hel del stenar, några trixiga passager och massor svängar tyvärr också en del djupa, smala spår som funkar bra för en fyrtaktare men inte för en tvåbenare med pedaler.  Det var inget gnäll om att det var kallt, vi svettades och höll oss varma. Jag lade också in en liten avstickare med malande på grusväg.

Det är roligt att vi kan cykla tillsammans igen. Keith är på gång och gjorde sin bästa cykelvecka på 8 veckor! Han jobbade även på att få till finjusteringarna på sin Scott Genius 10, 2003-års värstinghoj. 15 kg lätt!

Bar Mittsarna som som sitter på styret fungerar som vindskydd och håller frusna händer varmare.

Bar Mittsarna som som sitter på styret fungerar som vindskydd och håller frusna händer varmare.  Det fungerar enligt Keith. ”De är inte så snygga” brukar vara en vanlig kommentar. Vintercykling i stort är tämligen stillöst.

Helgen har varit skön!

Vi har haft en bra helg och hunnit med att göra många saker såsom att prova en, för oss, ny ekologisk Ripasso (rött Italienskt vin), promenera med Morris, träna cykel, basta, massage, äta på vår favorit restaurang i Jönköping -Liban Deli, lördagsmysa kring två olika hemlagade matpajer (broccolipaj men med getost samt en paj m. vegetarisk köttfärs) tillsammans med ungdomarna (Keiths yngsta och äldsta son med flickvän), shoppa i Jönköping, löpträning, tvätta, jobba, handla mm.

löppassLöppass

Jag fick till ett löppass i sista sekund på söndagskvällen. Även om det tog emot att bege sig i snålblåsten så var det väldigt skönt när jag väl blivit varm. P3 Star i lurarna fick duga. 5 km grusväg och 3 km stig på vår MTB bana vid huset i stilla tempo.

Ikväll blir det vila från träning. Ska bli skönt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s