Söndagscykling mm.

Jag ligger på soffan och väntar på att ugnen ska pipa, då ska jag ta ut frallorna som jag har bakat.

Förutom att jag har legat på soffan idag har vi tränat i snöblask. När vi cyklade var det 3 grader ute. Varmt och skönt förvisso men trista vyer (om man bortser från Keiths bakdel).

20140202-211429.jpg
Det var mycket så här idag. Jag stod inte för farthållningen.

20140202-211835.jpg
Vi cyklade ett par mil på den nya grusvägen som går jämsides med E4an, den är inte alls lika rak och platt som själva E4an. Det går upp och ner hela tiden och det är inte svårt att köra sig trött. 2,30 h cykeltid var gott nog för min trötta kropp.

Filmning
Det flöt på bra med filmningen igår. Det tog hela dagen att samla in material till 30 sekunder film. Nu återstår att få ihop det, det är dock inte min kopp te. Ska hurusom bli spännande att se det färdiga resultatet.

20140202-214118.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s