Mål med träningen.

Idag var det glatt att springa. Jag har inte dubb på löparskorna vilket hade känts mer safe i kurvorna.

Ca 1 mil med 4.39 min/km i snitt var vad jag mäktade med idag. En massage, sen kaffe och en delad semla på det så var måndagsmyset fulländat.

Att träna mot ett mål.
Under löppasset kom jag att tänka på hur viktigt det är att träna mot mål.
Att sätta upp mål är ofta helt avgörande för framgång inom olika området i livet. Framförallt när det gäller träning. För min del driver mina mål många av mina träningspass och stor del av min vardag handlar om det. För att jag älskar det. Det är en härlig livsstil som passar just nu. Det är som en spännande resa med mycket att upptäcka på vägen, man lär känna både sin kropp och knopp och även nya människor som gör och gillar samma sak.

Vad du än har för tanke med din träning. Sätt upp ett mål.
– jag ska klara att springa en mil.
– jag ska springa en mil på 45 minuter
– jag ska cykla ett långlopp under 2014
– jag ska ha minst en pallplats i en cykeltävling
– jag ska gå ner i vikt
– jag ska ha cyklat tio pass ute före Cycle Camp (11-13 april)
– jag ska cykla Vätternrundan på sub åtta.

Känn på det och planera för vad du vill ha för mål. Vägen fram till att klara något är slitsam men som sagt också spännande och framförallt är det så skönt när man står där och kan bocka i rutan ”klart”. Och klappa sig själv på axeln. För att man klarade det.

Imorgon väntar cykeln på jobbpendling kl 07, hårt om det är kallt. Men det är samtidigt en bra start på dagen och härligt att kunna bocka av ”Cyklat till och från jobbet”. Då känner jag mig precis så duktig som när jag gjort matlåda.

Annonser

2 reaktioner på ”Mål med träningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s