Bor-fika och cykling på lördag.

Jag kan inte skriva Bor-cykling, då jag inte var med de andra och cyklade. Jobbade lite längre och hann inte ut till den gemensamma samlingen kl 18. Istället tog jag cykeln ut till fikat och mötte upp sex andra cyklister över en kopp te och en rejäl fika. Lika gott som vanligt! Och massor av cykelprat.

Bland annat kom vi fram till att vi på lördag ska cykla en av mina ”favvo” sträckor som jag har talat mig varm om. Den gamla järnvägen till Vittaryd, en tre mil rak sträcka men ändå så fin! Och hem ska vi hoppa på den nya ”Södra länken”. Som vanligt är alla välkomna att hänga med och cykla och fika:

Jag bjöd också in på Facebook, där skrev jag så här!

Cykling på lördag kl 10 från Helmershus Ängsbacken.
Jag bjuder in till en fin cykelrunda, där vi utgår ifrån vårt hus och kör gamla järnvägen till Vittaryd (ca 3 mil), sedan tar vi oss via asfalt (ca 1 mil) till den nya ”södra länken” och kör den till Värnamo-Helmershus (ca 2 mil). Ca tre timmar och ingen kommer bli lämnad till vargarna, vi cyklar i ett tempo där alla hänger med.

Det blir fika hos oss efter passet (jag kommer baka något med blåbär från Tranås).
MTB är att rekommendera men cross fungerar då det inte är en enda rot på hela rundan. Terrängen är cykelvasalik.
Meddela gärna om ni hänger med. Alla välkomna. Hoppas verkligen att vi ses

Så här  fint är det på sommaren...

Så här fint är det på sommaren…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s