Kall cykelrunda

Vi har sett reprisen på damernas stafett flera gånger och Keith gråter känslotårar var gång. Idag var det tom så jag fällde en tår… Grymt! Uppdaterat: jag får rysningar i hela kroppen när jag ser Kallas avslutning. Roligt att se dynamiken bland tjejerna också. Det är något jag verkligen saknar, det hade varit roligt med kvinnliga tävlingskompisar.

Träning idag
Jag har också tagit ut mig idag och har precis blivit människa igen.
Det blev ett vääääldigt ruskigt cykelpass idag. Vi hade snöblandat regn på morgonen när jag begav mig mot Bor i hård, hård motvind. Var väldigt nära att vända hem igen.
Men blev glad över att möta upp ytterligare fyra som ville trotsa vädret. Som jag har sagt tidigare har Pelle och Carina alltid träningsmoral och Uffe och Uffe är också flitiga. Om Carina bestämmer sig för att tävla i damklassen blir det många som bara får se hennes rygg!

Rundan
Vi beslutade att köra Hindsen runt. Problemet var att väglaget var än värre med svårcyklat slask, då man cyklar upp några höjdmeter blev regn snö.

20140215-211710.jpg
Och det blöta kylde mig alltmer samtidigt som jag inte kunde hålla tempo… Hemlängtan till en varm dusch och het bastu var stor! Vid golfbanan, ca 15 km hemifrån, skulle Pelle pumpa däcken men då jag frös cyklade jag vidare. Försökte trycka på för att få upp lite värme, det var nästan omöjligt då bilarna som åkte förbi fullständigt stänkte ner mig med vägslasket som satte sig som klister på min vänstra sida. Kom på mig själv att jag mumlade ”idioter, jag fryser ihjäl”.

Väl hemma var jag gråtfärdig av kylan. Ryckte i handtaget till ytterdörren och upptäckte att jag blivit utelåst!!! Fingrarna var så stela att jag inte kunde knappa på telefonen, fruktansvärt just då. Men till slut fick jag fatt i Isac som var på gymmet och genast for hem och öppnade.

Vet ingen idrott som kan bli kallare än cykling i regn/snö när det är runt nollan!

Hade en liten febertopp när jag kom hem men efter värme, en timmes tupplur och mat verkar det som att det blivit bättre…

Hoppas på bättre förhållande imorgon!

Annonser

2 reaktioner på ”Kall cykelrunda

    • Jajamensan. Tror att hon varit riktigt nöjd med den… Men nu är hon sugen på en storhjuling…
      Hoppas att allt är bra med dig!
      //Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s