Intervaller och fika.

I och med att det skulle regna idag bytte vi onsdags Bor-rundan till imorgon torsdag. Så därför lade jag in ett innepass på träningscykeln: 8 st 1 minutare så hårt jag kunde med 1 min vila mellan varje. Det kändes ok men var som sig bör jättejobbigt.

Och till min stora glädje var jag mycket bättre i ryggen än på länge. Bästa dagen på en månad närmare bestämt. Hoppas att mina morgnar, lunchpauser, kvällar mm med stretch har gjort sitt. Jag ropar inte hej ännu, men idag var det skönt att inte ha ont.

Så det blev överkroppsträning i gymmet idag också. Riktigt kul!

Ute höll det uppe, prognosen till trots. Så Keith tog cykeln till Bor där vi mötte upp några fler fikasugna. Framförallt var det kul att kunna läsa att vårt favoritfik fått en fin välförtjänt utmärkelse:

20140219-232104.jpg
Väl hemma var jag så duktig och fixade matlåda tills imorgon.

20140219-232344.jpg
Imorgon blir det ett lite längre pass på crossen utan dubb om plusgraderna håller i sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s