Träning i Bor och cykelevent på Isaberg

Redan torsdag och snart helg! Härligt!

Gårdagens träning gick bra. Jag kände mig ganska pigg i benen, vilket var förväntat efter två lugna dagar träningsmässigt. Det är inte alltid man får pigg kropp bara för att man vilar, har man det stressigt med jobb andra aktiviteter mm kan man känna sig trött och sliten ändå.

Träning i Bor med Bor -och Värnamobor.

Jag cyklade till Bor och mötte upp övriga träningskompisar vilket var sex styck. Vi körde förra veckans runda fast åt andra hållet. Trevliga vägar på grus och asfalt ungefär lika fördelat.

Bor-Sölaryd-grusvägen till Horda-Hyggestorp-Räfsebo till Gässhult på grus-grusvägen mellan sjöarna Flåren och Furen till Eds gård-Trolleklippa-Bor stationshus. Ca 42 km. 

Förra veckan var grusvägarna blöta och tungcyklade, igår var det betydlig torrare och mer lättåkt. Vi som cyklar ihop är ofta olika tränade så vanligtvis fördelar vi dragjobbet i vinden utefter det. De som vill ta det lite lugnare/tränar mindre ligger helt enkelt mer i lä.  Det är fint att kunna göra så i cykling.

Som vanligt avrundade vi med fralla, kaka och kaffe/te/cola/ramlösa på Stationshuset. Mysigt!

Träning ikväll

Ikväll ska jag cykla en och annan backe och hoppas på att få med mig Keith. Han stod över cyklingen igår då hans dagsverke med att röja MTB slingorna på Isaberg tog ut sin rätt.

Det händer mycket kul på Isaberg under året: kolla in cykelaktiviteterna här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s