Racerpremiär

Jag tog med cykeln och kläder till jobbet för att kunna göra racerpremiär i ljuset. Det var ca 8 månader sedan jag cyklade på min racer, det var alltså inte igår.

Fördelen med att man inte använder den är att slitdelar och annat är i fint skick, utan skavanker. Jag kommer att behålla cykeln hela detta året och det enda som jag planerar för att fixa till är ett nytt styre och en ny styrlinda, det skulle jag gjort tidigare men det har inte blivit av. Jag trivs inte med formen på bocken, det sluttar för mycket och styrlindan är för hal. Jag kommer att ha en Lizard skin, främst för den ska ha extra bra grepp även när det regnar och till på köpet är det marknadens lättaste.

Kort och hårt
Jag körde en kort runda från Svenstigs-Fryele-Hörle-Vmo-Svenstigs. 27 km och 34,5 km/h i snitt enligt Strava. Det kändes hyfsat bra och jag är nöjd med passet. Trodde att jag skulle vara tröttare efter helgens bravader på MTBn.

Det var kul att köra racer, det kan blir fler pass före mars är slut.

20140310-204938.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s