Utan sadel blir det jobbigt att cykla.

Ledare på Cycle Camp.

Ett år när jag och Dan skulle vara gruppledare på Cycle Camp pluggade vi kartan på de tilltänkta rundorna varsin dag. Lördagen var hans dag, då höll jag koll på att alla i gruppen hängde med och att vi inte tappade någon. I början av rundan hade jag  koll på vägarna men just när jag slutade att känna igen mig och fick förlita mig på Dans vägvisning gick hans sadel av. Det var såklart oväntat och jag som inte alls hittade, och det gjorde ingen av de andra heller. Vi övriga manade på Dan, så han kämpade och cyklade några mil utan sadel…

Det var såklart skitjobbigt! Men starkt!

Det har hänt fler…

Den norska Kurt Asle Arvese cyklade 20 km utan cykelsadel i 2011 års Paris-Roubaix.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s