Cykeldag på Isaberg.

Vilken fin ledig dag.
Jag har haft det toppen på min lediga dag mitt i veckan. Det började med att Morris väckte mig klockan 06,30, det kändes onödigt tidigt på en semesterdag. Så efter att vi varit ute somnade jag om och vaknade vid tio tiden. Det händer några gånger per år att jag kan sova så länge och de gångerna tänker jag att det säkert behövdes.

Keith var redan på jobbet.

20140326-205757.jpg

Träning
Jag hade planerat för att genomföra ett längre intervall, ca 1 h 45 min samt någon timme lättare cykling. Och för att vara garanterad att inte bli avbruten el störd på något sätt valde jag att köra den blå leden två varv. Den är helt fri från trafik, kuperad och utgörs mestadels av stig. Idag gjorde jag mig påmind om hur krävande den faktiskt är, lätt att hålla uppe pulsen. Jag var slut i hela kroppen efter 28 km (två varv) och 550 hm, 1 h 39 min enligt STRAVA. Skitjobbigt och välbehövligt.

Efter det åt jag en banan och cyklade vidare någon timme till. Sedan anslöt jag till Keiths arbete med den nya avslutningen på blå leden. Den kommer att bli riktigt häftig, den ska bara sätta sig. Jag testade flera gånger och gillar bumpsen som är lite svåra att fånga på bild men det är 8 st och den högsta är ca 1,20 hög. Ca 4 timmar ute i naturen är mysigt. Jag skulle lätt kunnat tänka mig att jobba som cykelproffs även om det hade regnat.

20140326-211333.jpg

Jönköping
Kvällen har också ägnats åt cyklar. Vi for till Jönköping och hämtade hem Keiths Specialized Epic vars bakdämpare har servats, jag passade på att byta storlek på hjälmen som jag vann på Sportssons och Roupez cykelkväll, vi lämnade in min Cannondale på Öster Cykel för fix av lite små irriterande skavanker och jag köpte ett par cykelshorts med häng (äntligen).

Vi avslutade med en supergod måltid på vår favoritrestaurang Liban Deli.

20140326-212443.jpg

En bra dag helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s