Halv utan min Cannondale

Jag känner mig halv utan min mtb. Jag lämnade in den för ett par enkla fix på Öster Cykel i onsdags och trodde nog att jag skulle ha den till helgen. Men icke, då det visade sig att en ”länkarm” (kan vara fel uttryckt) har gått av, Arne har beställt en ny men den har inte kommit ännu.

Mtb med dubb
Igår skulle jag och Keith ut och fredagsmysa på grusvägar, jag på crossen och han på sin mtb. Då fann jag min cykel med framhjulspunka, inget jag orkade fixa på stört så det fick bli den fulldubbade vintermtbn. (många konstiga ord på rad)

Efter 20 minuters cykling stötte vi ihop med Mattias, Jonas och Viktor som var ute och myste i skogen på sina nya 29or med fullgung. Vi hängde på och körde stigarna upp till vindkraftverken. Att materialet har betydelse rådde det ingen tvekan om, det var hårt att köra en tung 26″ m dubb för mig. Vi hade inga lampor med så vi vek av tidigare och var hemma precis före mörkret.

Lördag
Idag städas det ute och inne här i Helmershus. Strax ska jag baka en kaka och senare tänkte jag prova Keiths Specialized Epic en sväng. Och ute kvittrar fåglarna och solen skiner. En härlig lördag.

Nedan har helt andra egenskaper om man jämför med min Scalpel. Dels är det Specialized eget Brain-system på både bak och fram, det skiljer sig i geometri mm.

20140329-102035.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s