Träning, sjukgymnast och annat

Jag har precis ätit min frukost. Några dagar före tidsomställningen gick jag över till sommarfrukost, den innehåller yoghurt, müsli och kaffe sedan har jag också lagt till ett kokt ägg för att få ytterligare protein och en vitamintablett för att säkra upp att jag får i mig viktiga ämnen.

Om fem minuter ska jag bege mig till sjukgymnasten för första gången i mitt liv. Han, Henrik heter han, ska göra en bedömning och försöka utröna om det är något konstigt med ryggen. Jag hade en månad intensiv värk i ländryggen för ett tag sedan och efter det har jag uppmärksammat hur stel jag är och tror att det är en orsak till att jag fortfarande har lite små bekymmer. Vi får se vad Henrik säger, jag hoppas på stretchtips.

Träningen igår
Jag är glad för att jag tog mig till Värnamo MTB gemensamma träning, för ensam hade jag nog fuskat och åkt hem igen. Jag har varit ohjälpligt trött måndag och tisdag. Det har Keith också varit och han säger att det beror på tidsomställningen.

Väl på cykeln piggnade jag till och på vägen hem lurade Peter G med mig på en pulshöjare runt Skåperyd.

Det fina vädret håller i sig, tack för det väderguden. Det är fint att cykla nu och skogen börjar bli torr.

Ingen 29a
Har inte fått hämta hem min 29a från Öster cykel än, suck! Det är inte kul att dundra runt på en 26a med slicks (enda 26″ däcken vi har kvar bortsett från dubben). Det är mycket jobbigare att köra 26a, märkbart. Så, dessvärre får jag flåsa runt på den ikväll på Isaberg när vi har bestämt cykelträff med ett par vänner. Vi ska visa de hur fint Isaberg är.

Nu har jag brått! Ha en bra dag där ute!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s