Fånga dagen.

20140408-070752.jpg

Det är flingor, yoghurt, ett ägg och kaffe som gäller till frukost på sommarhalvåret, med undantag för gröt någon gång ibland.

Igår hade jag vila från träningen, men arbetade hårt på jobbet. Jag gillar att rivstarta arbetsveckan genom att hugga tag i arbetsuppgifter,  bocka av saker på ”to-do-listan” och ta mig an surdegar.

”Fånga dagen” låter klyschigt, men egentligen är det vad jag gör. Det är skönt att ha en bra start, det gäller att inte låta latmasken få fäste. Dagdrivare eller slacker är det sista man vill bli.

Efter jobbet är jag däremot helt slut och har svårt att motivera mig till något väl genomfört träningspass. Därför är måndagskvällen allt som oftast öppen till att slöa, göra oviktiga saker och vila. Det kommer något bra ur de kvällarna också, jag hämtar kraft och motivation.

Idag har jag startat morgonen med att ta tag i stretchningen, jag slarvade förra veckan. Jag tycker det går sakta fram och har svårt att se resultat då jag fortsatt känner mig väldigt ovig. Men skam den som ger sig, jag ska banne mig bli mer rörlig en vacker dag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s