Intervaller i Borgenbacken.

Det rullar lätt med Furios Fred men man åker inte runt i lera med fäste. Det är avsaknaden av mönster i däcket som gör det halt att cykla med i skogen när det är blött. Idag har det regnat mycket och därför planerade jag för backeintervaller på grus (min Scalpel är fortsatt på verkstaden).

20140408-213525.jpg

Furios Fred är de enda 26″däcken vi har kvar bortsett från dubbdäcken.

Podcaster
Jag har skaffat en app som heter podcaster. I den laddar man hem poddar man tror att man gillar. Det fina är sedan att när den man lyssnat på är slut, startar nästa automatiskt. Poddar är sällan längre än 45-80 min och kör man i skogen och är lite smutsig är det perfekt att slippa ta upp telefonen och starta en ny.

Eftersom jag gillar att lyssna på ämnen om uthållighet och gärna dialoger valde jag Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter. Bland annat intervjuades löperskan Malin Ewerlöf.

Backen
Väl i backen mötte jag hela Apladalens löparklubb. De hade också planerat för backeträning i Borgen och upptog i stort sett hela vägen. Efter fyra vändor (var gång tar ca 4 min) nöjde jag mig och körde in i skogen till en annan backe på stig, det var som jag befarade svårt att få fäste iom att det var blött. Det blev ett hyfsat pass, jag blev som planerat trött och jag kände mig nöjd över att kunna sätta in intervaller på kontot.

Imorgon är det cykling med fika efter i Bor om vädret är ok. Alla välkomna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s