Cycle Camp dag tre (83 km i regn)

Dagens bansträckning var snällare än gårdagens men vinden och vädret överlag idag gav tuffare förutsättningar mentalt. Med trötta kroppar och slitna ben tar det emot när man ser regnet ösa ner utanför frukostfönstret och läser på yr.no att det ska vara 23 sekundmeter i byarna. Men så håller det uppe och himlen spricker upp, mer behövs inte för att genast ändra inställning och längta efter att få cykla och även få det sista passet för helgen inlagt i träningshistoriken.

20140413-230011.jpg
Jag och Richard slog samman våra grupper och bildade en söndagsgrupp. Vi i gruppen var överens om att tidigare cykelpass (och kanske en och annan öl för några) satt sig i benen så målet var att få till en jämn fin körning. Vi körde tvåpar och tog ett par minuter i vinden före vi roterade, det är trevligt för det ges tillfälle att prata med varandra.

20140413-230806.jpg
Det regnade trots allt mer och mindre hela rundan. Så jag tycker att vi fick till ett ovanligt bra pass för att ha cyklat i regn. Har ni tänkt på att man oftast är lite extra nöjd efter de passen?

20140413-231653.jpgSuperhelg
Jag känner mig väldigt nöjd med helgen överlag. Superbra träning, supergod mat, supertrevliga människor, supersäkra föreläsare och en superfin cykelutställning och cykelaffär.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s